Hope Cove

Hope Cove

Friday 16 January 2015

MISS MARPLE DANCING...

Pro ty (což jsou nejspíš všichni), kdo nikdy neviděli v akci Margaret Rutherford, mám malé video z Vraždy v trysku (v knihách Poirotova záhada Po pohřbu, v téhle adaptaci se změnila na případ slečny Marplové).

Povinné od času 1:15!

A ano, samozřejmě to celé byl vynalézavý plán, jak donutit vraha, aby šel s pravdou ven. Jak jinak ;-)))

7 comments:

  1. Ta je rozkošná, nevím proč, ale nějak mi připomněla Doctora Who :-)

    ReplyDelete
  2. O slečně Marplové nemohu hlasovat, neboť jsem neviděl žádný film. Ale než skončí hlasování, tak se to dá napravit :-)

    ReplyDelete
  3. Jestli se to podaří tak s Margaret Rutherford budu mít v českém dubingu z TV díl To je vražda, řekla. Z ostatních Marplových taky něco budu mít. Teď jen zjistit, které detektivky se odehrávají, či se natáčely v tom našem okolí. :-) Těch třináct sérií Poirota a několik sérií Marplové opravdu nezvládnu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já budu mít Vraždu v trysku (M. Rutherford) s českými titulky, jak to vypadá.

      Delete
  4. Tak jsme viděli už 2 fimy s M. Rutheford a ona je skvělá, a ty její pláště a moc se mi líbí její přítel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to je hezký! Které dva jste viděli? Mám pro ni slabost - jasně, není to vysloveně slečna Marplová (jako Ustinov nebyl Poirot), ale je k sežrání.

      Delete
  5. Viděli jsme: To je vražda, řekla a Hanebná vražda (Murder Most Foul), tu druhou jsme viděli jen s polskými titulky (to byl nářez, ale po chvíli jsem už nevnímala, že nejsou české).
    Ještě jsme zkoukli Rozbité zrdcadlo s A. Lansbury - a hlavně s Liz Taylorovou, Rockem Hudsonem (bože to byl fešák), s Geraldinou Chaplin, Tony Curtisem ... prostě samé hvězdy a Liz byla tak okouzlující.

    ReplyDelete